تصاویر منتخب

ye doost نظرات شنبه 10 بهمن 1394 ، 10:52 ق.ظ
گلیسیرین از قدیمی‌ترین مرطوب‌کننده‌های پوست است که از دیرباز تا کنون استفاده می‌شود. با این که این ماده برای اولین بار در فرآیند صابون‌‌سازی با روغن زیتون کشف شد، اما با گذشت بیش از دو قرن همچنان جایگاه خود را به عنوان یکی از مواد اصلی سازنده در تهیه انواع صابون‌ها، کرم‌ها، لوسیون‌های بهداشتی و آرایشی حفظ کرده است.
گلیسیرین و پوست
توجه به نظافت پوست، موجب زیبایی، شادابی، تعریق، تنفس پوستی و بی‌بویی بدن می‌شود.
 
شست‌وشوی مرتب بدن‌ با آب ولرم و صابون سبب پاک شدن چربی پوست، گردوخاک‌ و جدا شدن طبقات شاخی آن می‌شود.
 
هر قدر مواد قلیایی‌ صابون بیش‌تر باشد، تأثیر آن بر چربی‌ها و چرک بیش‌تر و قدرت تمیز کردن آن زیادتر است، ولی باعث خشکی پوست نیز می‌شود.
 
گلیسیرین از قدیمی‌ترین مرطوب‌کننده‌های پوست است که از دیرباز تا کنون استفاده می‌شود.
 
با این که این ماده برای اولین بار در فرآیند صابون‌‌سازی با روغن زیتون کشف شد، اما با گذشت بیش از دو قرن همچنان جایگاه خود را به عنوان یکی از مواد اصلی سازنده در تهیه انواع صابون‌ها، کرم‌ها، لوسیون‌های بهداشتی و آرایشی حفظ کرده است.
 
امروزه از گلیسیرین خالص در داروسازی به صورت شیاف به عنوان ملین‌ و نرم‌کننده برای پیشگیری‌ از یبوست استفاده می‌شود.
 
گلیسیرین یا گلیسرول، نوعی الکل مایع با قدرت جذب بالاست که در معرض هوا رطوبت محیط را جذب پوست ‌کرده و به آسانی و در کمتر از 15 دقیقه به داخل پوست نفوذ می‌کند.
 
اگر به فرآورده‌های حاوی گلیسیرین دسترسی ندارید، تهیه ماسک‌های خانگی با استفاده از گلیسیرین می‌تواند راه حل مطمئن و مناسبی برای تامین رطوبت پوست شما باشد.

نظرات

ارسال نظر

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

تصاویر برگزیده

راست
چپ