تصاویر منتخب

ye doost نظرات سه شنبه 13 بهمن 1394 ، 03:46 ب.ظ
خوردن دانه جو تشنگی را فرو می نشاند. تب را برطرف می کند و به عنوان مقوی و تونیک عمل می کند. و مالت در هضم غذاهای نشاسته ای خیلی کمک می کند و برای کاهش ترشح شیر کاربرد دارد.
جو گیاهی است یک ساله که ارتفاع ساقه استوانه ای آن بسته به ارقام مختلفه از ۱۰۰ ـ ۴۰ سانتی متر فرق می کند.
 
 
● خواص جو :
جو به طور کلی در طب سنتی به سه صورت مختلف استعمال می شود :
۱) جوی کامل که دانه با سبوس روی آن باشد و فقط دنباله آن را کنده باشند.
۲) جوی مقشر یا پوست گرفته که عملاً قسمتی از پوست آن گرفته شده است.
۳) جوی سفید کرده که تمام پوست و سبوس آن را گرفته و به صورت جوی سفید درآمده باشد که در اصطلاح به آن جوی مرواریدی می گویند.
جوی کامل معمولاً برای تهیه غرغره ها به کار می رودو در سایر موارد از جوی مقشر یا جوی کاملاً سفید استفاده می شود.
 

نظرات

ارسال نظر

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

تصاویر برگزیده

راست
چپ