تصاویر منتخب

ye doost نظرات یکشنبه 18 بهمن 1394 ، 03:50 ب.ظ
درخت انبه بزرگ‌تر از درخت گردوست و در تمام فصل‌های سال سرسبز است. این درخت در اواسط بهار شکوفه می‌دهد. شکوفه‌های آن سفید یا زرد و خوشه‌ای است. برگ‌های سرنیزه‌ایِ صاف و شفافش به حدود ده سانتی‌متر می‌رسد. میوه­ی نورس آن کوچک و ترش و به رنگ سبز تیره است. در اوایل تابستان به مرور زرد رنگ می‌شود و در اواسط تابستان به طور کامل می‌رسد. میوه‌ی رسیده­ی درخت انبه تقریباً تخم‌مرغی شکل است و طول آن به حدود پانزده سانتی‌متر می‌‌رسد. در وسط گوشت آن هسته­ای بزرگ با طعمی نسبتاً شیرین وجود دارد. انبه طعمی شیرین و بویی مطبوع و در دهان، حالتی لغزنده دارد.
هند و پاکستان و مالزی از مناطق مهم تولید انبه هستند. درخت انبه، در کشور خودمان، در بلوچستان و هرمزگان هم کشت می­شود و اگر آب و هوا مناسب باشد و به آن‌ خوب رسیدگی شود در سال دو تا سه مرتبه میوه می‌دهد.
انبه­­ی رسیده طبیعت گرم و خشک دارد.
انبه­ی کال(نرسیده) طبیعت سرد و خشک دارد. 
قسمت مورد استفاده: میوه، هسته، برگ
کلیه و مثانه: مصرف انبه بین دو غذا باعث ادرارِ بیشتر، تقویت کلیه‌ها و فعالیت مثانه می‌شود.
پایین آوردن غلظت خون: خون را شفاف و غلظت آن را برطرف می‌کند.
تقویت قوای جنسی: برای برطرف کردن سستی‌ِ عمومی و بالا بردن قوای جنسی مفید است.
تقویت معده، مری و روده: انبه ملین است و خوردن آن باعث تقویت دستگاه گوارش می­شود.

نظرات

ارسال نظر

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

تصاویر برگزیده

راست
چپ